Sabtu, 25 Maret 2017

TUGAS SOFTSKILL BAHASA INGGRIS BISNIS 2

Nama   : Aryani Ardiana Sary
NPM   : 11213415
Kelas   : 4EA10
Dosen  : Herlina Lindaria Simanjuntak

Soal “Subject Verb Agreement”

Multiple Choice
1.      A number of students ____ complaining about the test.
a.       Is
b.      Are
c.       Being
d.      Be

2.      Raisa is the singer who ____ loved by all his fans.
a.       Is
b.      Are
c.       Have
d.      Has

3.      The production precess in the textile plant ____ to be monitored.
a.      Needs
b.      Nedeed
c.       Need
d.      To need

4.      Producing fine paintings ____ skill and creativity.
a.       Require
b.      Is requiring
c.       It requires
d.      Requires

5.      Each of the participants ____received an invitation.
a.       Have
b.      Has
c.       Had
d.      To have

6.      Four hundred miles ____ a long distance to drive in one day.
a.       Are
b.      Is
c.       To be
d.      It is

7.      The shipment of logs ____ been postponed because of the bad weather.
a.       Was
b.      Were
c.       Has
d.      Have

8.      The way he smiles and talks always ____ many girls.
a.       Attract
b.      To attract
c.       Attracting
d.      Attracts

9.      Afgan decided to quit school and ____ on his career in music.
a.      Concentrate
b.      Concentrates
c.       Concentrating
d.      Be concentrating

10.  Neither the football players nor their coach ____ satisfied with the referee’s decision.
a.       Is
b.      Are
c.       Was
d.      Were

Error Analysis
1.      Emotions can be transmitted through mass media and must extend far beyond their originators.
Answer : Can
2.      There would then be a steady stream of revenue from tourists.
Answer : Possibility
3.      Let’s say there is a rainforest in a country that several rate species of Birds and mammals live.
Answer : Where
4.      Kaivalya is total isolation of the soul from the body, from all other souls, and coming from all on nature.
Answer : From All Of Nature
5.      People like to go to thet restaurant because of its quick service and their friendly waiters.
Answer : Friendly Waiters
6.      Mrs. Salsa’s way of teaching and of dealing with student earned the name of model teacher.
Answer : Has Earned
7.      He together with his friend have finished the test.
Answer : Has
8.      A number of student is going to the class picnic.
Answer : Are
9.      All the doctors in our hospital have their own pratice room and each of them to need a nurse to assist him.
Answer : Needs
10.  The installation of various high-tech electrical devices in our office requiring a sophisticated safety system.
Answer : Requires
11.  The children enjoy playing on the beach and swim in the ocean.
Answer : Swimming
12.  Due to the monetary crisis, the number of people without jobs was increasing at the moment.
Answer : Is
13.  Either Gina or her friends is going to liblary today.
Answer : Are
14.  All of the books has been destroyed.
Answer : Have
15.  I know Eza as an awfully loyal employee and he works very hard.
Answer : A Very Hard Worker